er det tid for NFL at skrotte to minutters advarsel?

Detroit Lions havde netop blokeret et punkt og syntes at være i forretning mod Giants søndag eftermiddag i et spil med store playoff konsekvenser. Men først måtte NFL og Rævenetværket tage sig af deres forretning, og som alle godt ved, kommer ligaen og netværkene foran holdene og fansen.

Brandon Copeland havde givet løverne en god feltposition ved at komme i vejen for et Brad-Vingepunkt. Men spillet skete med et minut og 53 sekunder tilbage i andet kvartal, og – som det har været reglen i mindst 74 år – blev spillet stoppet for to minutters advarsel.

så i stedet for løverne – efterfølgende på det tidspunkt, 10-3 – straks at tage banen og forsøge at udnytte det store spil, stod de rundt, mens spillet blev stoppet i sine spor i 2min 15sec, mens ikke færre end fire reklamer blev sendt på ræv.

efter at have hentet en første ned på deres andet spil, stoppede Løverne og måtte punt. Giants spillede hårdt forsvar i deres 17-6 sejr, så de fortjener kredit. Men du spekulerer på, om besiddelsen måske var afsluttet anderledes, hvis Detroit kunne have taget hurtigere fordel.NFL har søgt efter måder at fremskynde spil til at hænge på til faldende tv-publikum, og det ser ud som om to minutters advarsel kunne være eller burde være et ulykke. Ingen måde, siger NFL.

ideer til at forbedre tempoet i spillet studeres altid af ligaen, fortalte en talsmand for NFL The Guardian, herunder “elementer i spillet” som den to minutters advarsel. Men der har ikke været et formelt forslag om at fjerne den to minutters advarsel fra reglerne, selvom den er forældet og helt unødvendig-medmindre du vil sælge biler, smykker eller smartphones.

Giants-Lions spillet blev afsluttet i en spiffy 2hr 51min på søndag, så det var ikke som om spillet trak. På grund af et løbende ur var der naturligvis ikke mere end 15 minutters ægte “action” i ethvert spil.

gymnasier og gymnasier overlever uden to minutters advarsel – så hvorfor ikke NFL? Når du overvejer regelens oprindelse, er det underligt, hvordan advarslen kom ind i 1970 ‘ erne.

ifølge Jon Kendle på Pro Football Hall of Fame i Canton, Ohio, har advarslen på to minutter været i NFL-regelbogen siden 1949, skønt der blev tilføjet en regel i 1942 om, at dommeren skal underrette dommeren, når der er to minutter tilbage i hver halvdel. Pro fodboldkampe var oprindeligt to 45-minutters halvdele og en 15-minutters halvtid. Resultattavler ved begyndelsen af det 20.århundrede inkluderede sjældent, hvis nogensinde, spilure. Tiden blev holdt på banen, og reglerne foreskrev, at dommeren ville underrette kaptajnerne for begge hold, når der ikke var mere end 10 minutter og ikke mindre end fem minutter tilbage i hver halvdel.

“på grund af øgede skader for at stoppe uret inden for to minutter efter hver halvdel foretog ligaen en regelændring i 1939,” fortalte Kendle til Guardian. “I løbet af de sidste to minutter af Anden halvleg er yderligere time outs fra et hold efter deres tredje lovlige timeout ikke tilladt, medmindre det er for en udpeget skadet spiller, der skal fjernes. En fjerde time out under disse forhold straffes ikke, men derefter behandles de som overskydende time outs og vil blive straffet.”

Spilure begyndte at blive føjet til resultattavler i 1930 ‘erne, men den” officielle ” tid fortsatte med at blive holdt på banen. Spil blev forkortet til 60 minutter i 1906, men ikke overraskende fortsatte der med at være tidsforskelle, især under tæt anfægtede spil.

“Timekeeping kunne være meget happenstance i 20 ‘erne,” Dan Daly, en veteran Sport forfatter, der kører en fodbold historie hjemmeside, Profootballdaly.com, fortalte Guardian. “Nogle gange, hvis scoren var særlig ensidig, ville dommeren bare lade uret løbe for at få spillet over med.

” du finder endda boksresultater, der siger, at kvartaler kun var 12 eller 10 minutter lange. Dette var normalt efter forudgående aftale. Hold kunne have ønsket at spille et kortere spil, fordi de havde et tog at fange eller havde spillet flere gange i samme uge eller havde en masse skader. Eller måske var vejret eller mængden størrelse bare elendig. I hvert fald var 60-minutters spillet næppe sat i sten.”

Daly siger, at der var mange kontroverser i gamle dage efter spil, der måske sluttede for brat for det hold, der fulgte: “hold ville være nede på målstregen og troede, at de havde tid nok til at køre et spil, og dommeren ville skyde sin pistol og sige: ‘Game over. Advarslen var en måde at holde holdene informeret om, at slutningen var nær. Kaptajnerne kunne også spørge, hvor meget tid der var tilbage, men der var grænser for det. Tre gange, måske en halv?”

den to minutters advarsel tog sig af alt det. NFL var ikke den kontante ko, den er i dag, så advarslen på to minutter repræsenterede også en chance for ligaen ved fremkomsten af tv til at arbejde en anden “pod” af reklamer i udsendelsen.

i omkring 50 år er tiden vist på resultattavlen blevet betragtet som “officiel”, selvom sidedommeren fortsætter med at “sikkerhedskopiere den officielle uroperatør”, siger NFL ved at holde tiden alene. Lejlighedsvis instrueres uroperatøren stadig i at foretage en justering af besætningen på banen efter et kaotisk spil.

teknologi er bestemt kommet langt, men den to minutters advarsel stikker rundt som en muggen gammel læderhjelm i en udstyrspose, forældet og uønsket.den anden to minutters advarsel ved søndagens Giants-Lions-spil fulgte en dominerende Rodgers – Cromartie aflytning i Slutområdet fra Detroit kvartback Matt Stafford-effektivt dræber enhver chance, som Lions havde ved et spilvindende rally.

“og giganterne kommer til at gå til 10-4!”Joe Buck sagde på ræv.

men spillet blev sat på pause, så en anden “pod” med seks flere reklamer kunne køre, for alt fra forsikring til tyggegummi. Så, i det væsentlige, pointen med denne to minutters advarsel var at lade de regnblødte fans på MetLife Stadium vide, at deres jubel ikke længere var nødvendig, og de kunne gå hjem, hvis de ikke allerede vidste det.