2020 NASCAR Cup Series Pocono Races Side

Denny Hamlin vinner andre etappe av historiske NASCAR Cup doubleheader: Denny Hamlin slått bordene På Kevin Harvick på søndag På Pocono Raceway. Mens Harvick kjempet mot trafikken sent I Pocono 350, vant Hamlin det andre løpet i DEN historiske NASCAR Cup Series doubleheader med 3,068 sekunder over Harvick, og reverserte sluttordren til de to førerne fra en dag tidligere. FOR første gang i sin historie, NASCAR kjørte to Cup hendelser på samme helg på samme spor.(6-28-2020)

Sunday Paint Schemes

#11-Denny Hamlin vant pocono 350 NASCAR Cup Series-løpet på Pocono Raceway på søndag. Seieren er hans 4. av året, 6. seier På Pocono og 41. karriere seier.#4-Harvick endte på 2.plass etterfulgt av #20-Jones, #9-Elliott, #10-Almirola, #21-DiBenedetto, #24-Byron, #14-Bowyer, #88-Bowman og #19-Truex, Jr.
begynnelsen av løpet ble forsinket med litt over 30 minutter på grunn av lyn i området like før start. Regn falt da på runde 5, fører til et rødt flagg på nesten en time før løpet var i stand til å gjenoppta.
Pole sitter # 37-Preece måtte starte løpet på baksiden på grunn av en motorendring. Han endte på 25. – plass.Trinn 1 ble vunnet av # 1-Busch. Trinn 2 ble vunnet av # 2-Keselowski.
det var 12 bly endringer blant 8 drivere og 8 advarsler for 32 gule flagg runder.
den gjennomsnittlige hastigheten på løpet var: 122.879 mph.
Se rase detaljer på: Race Resultater, Drivere Poeng Plasseringer, Eiere Poeng Plasseringer, Kumulativ Rapport, Straff Rapport.

Rase Raske Fakta-Pocono:Denny hamlin vant Den 47. Årlige Pocono 350, sin 41. seier i 520 Cup Series-løp.dette er hans fjerde seier og niende topp-10-plassering i 2020.dette er hans sjette seier og 19. topp-10 finish i 29 løp På Pocono Raceway.Kevin Harvick (andre) postet sin 19. topp-10 finish i 39 løp På Pocono Raceway. Det er hans 11. topp 10-finish i 2020.Erik Jones (tredje) postet sin sjette topp-10-finish i syv løp På Pocono Raceway.Cole Custer (17.) var den høyeste avsluttende rookie.Kevin harvick leder poengstillingen med 52 poeng over Ryan Blaney.

20) #17-chris buescher, 298, -283
Se driverne poeng plasseringer og eiere poeng plasseringer.

Biler på baksiden: #00-Houff (backup bil), #20-Jones (backup bil), #8-Reddick (backup bil), #88-Bowman (backup bil), #22-Logano (backup bil),#9-Elliott (overføring endring), #78-McLeod (overføring endring), #24-Byron(motor endring), #37-Preece (motor endring)

Pit Stall Valg: valg av pit boder For Pocono 350 NASCAR Cup Series løp på pocono raceway Har blitt gjort.
lørdag race vinner # 4-Harvick valgte pit stall 2.
lørdagens andreplass, # 11 – hamlin tok 31 stall, med en åpning foran den.
Valg var basert på lørdagens løp etterbehandling ordre.
Se alle pit valg På Pit Stall diagram.(6-28-2020)

#37-Ryan Preece starter fra polen for Pocono 350 NASCAR Cup Series-løp På Pocono Raceway på søndag.
#3-Dillon vil starte andre, etterfulgt av #1-Busch, #47-Stenhouse, Jr., #41-Custer, #6-Newman, #24-Byron, #21-DiBenedetto, #12-Blaney, og # 42-Kenseth.
oppstillingen ble satt basert på lørdagens løp finish. De 20 beste spillerne ble invertert. Alle andre førere starter i sin sluttposisjon.
Se den komplette Pocono Organics 350 Start Lineup.(6-27-2020)

søndag Mannskap Turnusplaner

Kevin harvick holder av Denny Hamlin for Første Pocono seier: Drar Nytte av en to-dekk pit stop med 36 runder igjen, Kevin harvick holdt av lading Denny Hamlin over den siste grønt flagg løp for å vinne for Første gang På Pocono Raceway. Harvick krysset målstreken i lørdagens Pocono Organics 325 .761 sekunder foran Hamlin for å legge sin tredje seier for sesongen-binde Hamlin for NASCAR Cup Series-ledelsen – og den 52. i sin karriere, 12. mest all-time.(6-27-2020)

lørdag Maling Ordninger

#4-Kevin harvick vant Pocono Organics 325 NASCAR Cup Series løp På Pocono Raceway på lørdag. Seieren er hans 3. av året, 1. seier På Pocono og 52. karriere seier.
#11-Hamlin ble nummer 2 etterfulgt av pole sitter #10-Almirola, #95-Bell, #18-Busch, #19-Truex, Jr., #14-Bowyer, #34-McDowell, #2-Keselowski og #17-Buescher.Harvick tok ledelsen for første gang med 17 runder igjen og tapte aldri ledelsen.løpet startet nesten en time for sent etter å ha blitt forsinket av regn.Trinn 1 ble vunnet av # 22-Logano. Trinn 2 ble vunnet av # 10-Almirola.
Det var 10 bly endringer blant 8 drivere og 6 advarsler for 21 gule flagg runder.
den gjennomsnittlige hastigheten på løpet var: 134.467 mph.
Se rase detaljer på: Race Resultater, Driver Poeng Plasseringer, Eier Poeng Plasseringer, Kumulativ Rapport, Straff Rapport.

Rase Rask Fakta – Pocono: Kevin harvick vant Den 39th Årlige Pocono Organics 325 i samarbeid Med Rodale Institute, hans 52nd seier i 696 Cup Serien løp.dette er hans tredje seier og hans 11. topp-10-plassering i 2020.dette er hans første seier og 19. topp-10 finish i 39 løp På Pocono Raceway.Denny Hamlin (andre) postet sin 19. topp-10 finish i 29 løp På Pocono Raceway. Det er hans niende topp 10-finish i 2020.Aric Almirola (tredje) postet sin tredje topp-10-finish i 16 løp På Pocono Raceway.Christopher Bell (fjerde) var den høyeste avsluttende rookie.Kevin harvick leder poengstillingen med 29 poeng over Ryan Blaney.