Beste Orlando Magic trenere av all-time, rangert

Orlando Magic har en samlet rekord på 1,188-1,289 siden han begynte I NBA I 1989. Franchisen har gjort playoffs 15 ganger, men har ikke vært i stand til å fange en tittel til tross for å spille i to Finaler.

Noen AV DE beste spillerne og trenerne I NBAS historie har vært En Del Av Den Magiske organisasjonen. For dette stykket, vi skal ta en titt på de beste trenerne I Orlando franchise historie.

3. Doc Rivers

Elver trente Magien i fem årstider. Han vant 171 kamper i den ordinære sesongen og fem i sluttspillet.Orlando nådde sluttspillet tre ganger under Rivers, men klarte aldri å komme seg forbi første runde.

Rivers ‘ 171 vanlige sesong vinner er bra for tredje i franchise historie. Han er også tredje på all-time postseason vinner liste For Magic hovedtrenere.

2. Van Gundy og Dwight Howard ledet Magien til Finalen i 2009, hvor Laget til slutt tapte Mot Kobe Bryant og Los Angeles Lakers på fem kamper. Det Er Det Siste Magiske laget som kommer Til Finalen.Van Gundy vant totalt 259 seriespillkamper i Løpet av Sin periode med The Magic. Han er andre i franchise historie i vinner og først i vinnende prosentandel. Magien gikk 259-135 under Stan i den vanlige sesongen.

Van Gundy klarte å fange 31 postseason seire med Magien. Han er først i franchise historie i den kategorien også.

1. Brian Hill

Hill trente klubben i seks år. Orlando nådde sluttspillet i fire år og NÅDDE NBA-Finalen I 1995. Magien ble imidlertid feid av Houston Rockets.Hill endte opp med å vinne 267 kamper med The Magic, noe som gjorde Ham til den mestvinnende hovedtreneren i franchisehistorien. Hans 18 playoff-seire er gode for andreplassen.Den nåværende lederen av franchisen Er Steve Clifford. Han var i stand Til å lede Orlando til playoffs forrige sesong for første gang siden 2012, som var Den siste sesongen Av Howard era. Magien tapte Mot Toronto Raptors i fem kamper til tross for å vinne Game 1 opp I Canada.

før 2019-20 sesongen ble suspendert, Var Clifford og Orlando på 8.plass I Eastern Conference-plasseringer med en rekord på 30-35. Clifford har vunnet 72 kamper med franchisen så langt.