2020 NASCAR Cup Series Pocono Races sida

Denny Hamlin vinner andra etappen av historiska NASCAR Cup doubleheader: Denny Hamlin vände borden på Kevin Harvick på söndag på Pocono Raceway. Stanna ute på gamla däck och bygga en ledning medan Harvick kämpade trafik sent i Pocono 350, vann Hamlin det andra loppet i den historiska NASCAR Cup Series doubleheader med 3.068 sekunder över Harvick, vända efterbehandlingsordningen för de två förarna från en dag tidigare. För första gången i sin historia körde NASCAR två Cup-evenemang samma helg på samma spår.(6-28-2020)

söndagsfärgscheman

#11-Denny Hamlin vann Pocono 350 NASCAR Cup Series-loppet på Pocono Raceway på söndag. Vinsten är hans 4: e året, 6: e seger på Pocono och 41: e karriärvinst.
# 4-Harvick slutade 2: a följt av #20-Jones, #9-Elliott, #10-Almirola, #21-DiBenedetto, #24-Byron, #14-Bowyer, #88-Bowman, och #19-Truex, Jr.
Hamlin cyklade genom sista green flag depåstopp som ledare, ledde de sista 14 varv och vann med 3 sekunder.
början av loppet försenades med drygt 30 minuter på grund av blixtnedslag i området strax före start. Regn föll sedan på varv 5, vilket ledde till en röd flagga på nästan en timme innan loppet kunde återupptas.
Pole sitter # 37-Preece var tvungen att starta loppet på baksidan på grund av en motorbyte. Han slutade 25: e.
Steg 1 vann med # 1-Busch. Steg 2 vann av #2-Keselowski.
det fanns 12 bly förändringar bland 8 förare och 8 varningar för 32 gula flaggan varv.
medelhastigheten för loppet var: 122.879 mph.
se race detaljer på: Race resultat, förare poäng ställningar, ägare poäng ställningar, kumulativ rapport, straff rapport.

Race Snabba fakta-Pocono:
Denny Hamlin vann den 47: e årliga Pocono 350, hans 41: a seger i 520 Cup Series-tävlingar.
Detta är hans fjärde seger och nionde top-10 finish i 2020.
Detta är hans sjätte seger och 19: e top-10 finish i 29 tävlingar på Pocono Raceway.
Kevin Harvick (andra) postade sin 19: e topp-10-finish i 39 tävlingar på Pocono Raceway. Det är hans 11: e topp 10-finish 2020.
Erik Jones (tredje) postade sin sjätte topp-10-finish i sju tävlingar på Pocono Raceway.Cole Custer (17: e) var den högsta efterbehandling rookie.
Kevin Harvick leder poängställningen med 52 poäng över Ryan Blaney.

20) #17-Chris Buescher, 298, -283
se förare poäng ställningar och ägare poäng ställningar.

bilar bak: #00-Houff (backup bil), #20-Jones (backup bil), #8-Reddick (backup bil), #88-Bowman (backup bil),#22-Logano (backup bil), #9-Elliott (överföring förändring), #78-McLeod (överföring förändring), #24-Byron(motorbyte), # 37-Preece (motorbyte)

Pit Stall val: val av pit bås för Pocono 350 NASCAR Cup Series race på Pocono Raceway har gjorts.
lördag race vinnare # 4-Harvick valde pit stall 2.
lördagens andra plats efterbehandlare, # 11-Hamlin tog 31 stall, med en öppning framför den.
valen baserades på lördagens tävlingsbeställning.
se alla pit val på Pit Stall diagram.(6-28-2020)

#37-Ryan Preece startar från Polen för Pocono 350 NASCAR Cup Series-loppet på Pocono Raceway på söndag.
#3-Dillon börjar andra, följt av #1-Busch, #47-Stenhouse, Jr., #41-Custer, #6-Newman, #24-Byron, #21-DiBenedetto, #12-Blaney och #42-Kenseth.
lineupen sattes baserat på lördagens race finish. De 20 bästa finisharna var inverterade. Alla andra förare börjar i sin slutposition.
se hela Pocono Organics 350 Startuppställning.(6-27-2020)

Sunday Crew Rosters

Kevin Harvick håller av Denny Hamlin för första Pocono-vinsten: Kevin Harvick drar nytta av ett tvådäckstoppstopp med 36 varv kvar och höll av att ladda Denny Hamlin över den sista green-flag-körningen för att vinna för första gången på Pocono Raceway. Harvick korsade mållinjen i lördagens Pocono Organics 325 .761 sekunder före Hamlin för att posta sin tredje seger för säsongen – binda Hamlin för NASCAR Cup Series – ledningen-och den 52: e i sin karriär, 12: e mest genom tiderna.(6-27-2020)

lördag färgscheman

#4-Kevin Harvick vann Pocono Organics 325 NASCAR Cup Series-loppet på Pocono Raceway på lördag. Vinsten är hans 3: e året, 1: A seger på Pocono och 52: e karriärvinst.
#11-Hamlin slutade 2: a följt av pole sitter #10-Almirola, #95-Bell, #18-Busch, #19-Truex, Jr., #14-Bowyer, #34-McDowell, #2-Keselowski och #17-Buescher.Harvick tog ledningen för första gången med 17 varv kvar och förlorade aldrig ledningen.
loppet började nästan en timme sent efter att ha försenats av regn.
etapp 1 vanns av # 22-Logano. Steg 2 vann med # 10-Almirola.
medelhastigheten för loppet var: 134.467 mph.

Race Fast Facts – Pocono: Kevin Harvick vann den 39: e årliga Pocono Organics 325 i samarbete med Rodale Institute, hans 52: a seger i 696 Cup Series-tävlingar.
Detta är hans tredje seger och 11: e top-10 finish i 2020.
Detta är hans första seger och 19: e top-10 finish i 39 tävlingar på Pocono Raceway.
Denny Hamlin (andra) postade sin 19: e topp-10-finish i 29 tävlingar på Pocono Raceway. Det är hans nionde topp10-finish 2020.
Aric Almirola (tredje) publicerade sin tredje topp-10-finish i 16 tävlingar på Pocono Raceway.
Christopher Bell (fjärde) var den högsta efterbehandling rookie.
Kevin Harvick leder poängställningen med 29 poäng över Ryan Blaney.

20) #47-Ricky Stenhouse, Jr., 283, -251

bilar på baksidan lördag: #15-Poole (misslyckad inspektion före loppet två gånger), #7-Bilicki (ej godkända justeringar)

lördag Crew Rosters

Pit Stall val: val av gropboder för Pocono Organics 325 NASCAR Cup Series race på Pocono Racewa har gjorts.Talladega Vinnare #12-Blaney valde pit stall 1.Talladega second place finisher # 47-Stenhouse tog den 19: e stall, med en öppning framför den.
se alla pit val på Pit Stall diagram.(6-24-2020)

#10-Almirola startar från Polen för Pocono Organics 325 NASCAR Cup Series-loppet på Pocono Raceway. #12-Blaney börjar andra, följt av #11-Hamlin, #18-Busch, #9-Elliott, #22-Logano, #1-Busch, #2-Keselowski, #4-Harvick och #88-Bowman.
lineupen sattes av slumpmässig dragning baserat på ägarpoäng.
se hela Pocono Organics 325 Startuppställning.(6-25-2020)

Goodyear Tire Notes

postlistorna för Pocono Organics 325 och Pocono 350 NASCAR Cup Series-tävlingarna på Pocono Raceway publiceras, 40 lag/förare listas.
samma förare anges för båda tävlingarna: # 7-Bilicki, #27-Yeley, #51-Gase, #53-Smithley, #66-Hill, #77-Davison, #78-McLeod.
eftersom 40 bilar är inmatade kommer alla förare att tävla.
se de fullständiga postlistorna: lördagslistan, söndagslistan.

några logistiska anteckningar på Pocono doubleheader helgen:

• lag kommer att använda samma bil båda dagarna. Om ett lag måste gå till en reservbil för söndag börjar de på baksidan för det loppet.
  • uppställningen för lördagens Lopp är baserad på slumpmässig dragning av ägarpoäng (precis som tidigare lopp har varit i år).
  • lördag pit bås är baserade på Talladega race finish.
  • söndagens pit bås är baserade på lördagens race finish.
  • söndagens lineup är baserad på lördagens race finish. De 20 bästa förarna på lördag kommer att inverteras för söndagens start. Förare som slutar 21-40 på lördag börjar i den positionen för söndag.