2020 NASCAR Cup Series Pocono Races Page

Denny Hamlin voitti historiallisen NASCAR Cupin kaksinpelin toisen osuuden: Denny Hamlin käänsi kelkkansa Kevin Harvickille sunnuntaina Pocono Racewaylla. Pysyttelemällä vanhoilla renkailla ja rakentamalla johtoaseman Harvickin taistellessa liikennettä vastaan myöhään Pocono 350: ssä, Hamlin voitti historiallisen NASCAR Cup Series doubleheaderin toisen kilpailun 3,068 sekunnilla Harvickiin nähden, peruuttaen kahden kuljettajan viimeistelyjärjestyksen päivää aiemmin. Ensimmäistä kertaa historiassaan NASCAR ajoi kaksi Cup-osakilpailua samana viikonloppuna samalla radalla.(6-28-2020)

Sunday Paint Schemes

#11-Denny Hamlin voitti Pocono 350 NASCAR Cup-sarjan osakilpailun Pocono Racewaylla sunnuntaina. Voitto on hänelle vuoden 4: s, poconossa 6: s ja uran 41: s voitto.
#4-Harvick sijoittui 2: nneksi seuraavina #20-Jones, #9-Elliott, #10-Almirola, #21-DiBenedetto, #24-Byron, #14-Bowyer, #88-Bowman ja #19-Truex, Jr.
Hamlin pyöräili viimeisten green flag-varikkopysähdysten kautta johtavana, johti viimeiset 14 kierrosta ja voitti 3 sekunnilla.
kilpailun alku viivästyi hieman yli 30 minuuttia salamaniskun takia alueella juuri ennen starttia. Sitten satoi 5. kierroksella, mikä johti punaiseen lippuun lähes tuntia ennen kuin kisaa ehdittiin jatkaa.
Paaluvahti #37-Preece joutui starttaamaan kilpailuun takaa moottorinvaihdon vuoksi. Hän sijoittui 25: nneksi.
etapin 1 voitti #1-Busch. Vaiheen 2 voitti # 2-Keselowski.
8 ajajan joukossa oli 12 johtonvaihtoa ja 8 varoitusta 32 keltaisen lipun kierroksella.
kilpailun keskinopeus oli: 122,879 mph.
Katso kilpailun yksityiskohdat osoitteessa: kilpailun tulokset, kuljettajien pisteet sijoitukset, omistajien pisteet sijoitukset, kumulatiivinen raportti, Rangaistusraportti.

kisan nopeat faktat-Pocono:
Denny Hamlin voitti 47: nnen vuosittaisen Pocono 350-kilpailun, joka oli hänen 41: s voittonsa 520 Cup-sarjan kilpailussa.
Tämä on hänen neljäs voittonsa ja yhdeksäs top-10-sijoitus vuonna 2020.
Tämä on hänen kuudes voittonsa ja 19: s top-10-sijoitus 29 kilpailussa Pocono Racewaylla.
Kevin Harvick (toinen) sijoittui 19: nneksi Pocono Racewaylla ajetussa 39 kilpailussa top-10: nneksi. Se on hänen 11: s top 10-sijoituksensa vuonna 2020.
Erik Jones (kolmas) saavutti kuudennen top-10-sijoituksensa seitsemässä kilpailussa Pocono Racewaylla.
Cole Custer (17: s) oli eniten maaleja tehnyt tulokas.
Kevin Harvick johtaa pistepörssiä 52 pisteellä yli Ryan Blaneyn.

20) #17-Chris Buescher, 298, -283
see the drivers points standings and owners points standings.

Autot peräänajoon: #00-Houff (backup car), #20-Jones (backup car), #8-Reddick (backup car), #88-Bowman (backup car), #22-Logano (backup car),#9-Elliott (transmission change), #78-McLeod (transmission change), #24-Byron(engine change), #37-Preece (engine change)

Pit Stall Selections: the selections of pit stall for the selections for the Pocono 350 NASCAR Cup Series race at Pocono Raceway on tehty.
lauantain kilpailun voittaja #4-Harvick valitsi varikkopilttuun 2.
lauantain toiseksi sijoittunut #11-Hamlin otti 31 pilttuun, jonka edessä oli avaus.
valinnat perustuivat lauantain kisan päätösjärjestykseen.
Katso kaikki varikkovalinnat Varikkokartalta.(6-28-2020)

#37-Ryan Preece starttaa paalulta Pocono 350 NASCAR Cup-sarjan osakilpailuun Pocono Racewaylla sunnuntaina.
#3-Dillon starttaa toisena, seuraavina #1-Busch, #47-Stenhouse, Jr., #41-Custer, #6-Newman, #24-Byron, #21-DiBenedetto, #12-Blaney ja #42-Kenseth.
kokoonpano määräytyi lauantain kilpailun maaliintulon perusteella. 20 parasta viimeistelijää oli nurinpäin. Kaikki muut kuljettajat starttaavat maalipaikaltaan.
Katso koko Pocono Organics 350-aloituskokoonpano.(6-27-2020)

Sunday Crew Rosters

Kevin Harvick pidättelee Denny Hamlinia ensimmäisestä Pocono-voitosta: hyötyen kahden renkaan varikkokäynnistä, kun 36 kierrosta on jäljellä, Kevin Harvick pidätteli Denny Hamlinia viimeisessä vihreän lipun lähdössä voittaakseen ensimmäisen kerran Pocono Racewaylla. Harvick ylitti maalilinjan lauantain Pocono Organics 325-kilpailussa .761 sekuntia ennen Hamlin lähettää hänen kolmas voitto kauden-Sitominen Hamlin varten NASCAR Cup-sarjan johtoon-ja 52.uransa, 12. eniten kaikkien aikojen.(6-27-2020)

Saturday Paint Schemes

#4-Kevin Harvick voitti Pocono Organics 325 NASCAR Cup-sarjan osakilpailun Pocono Racewaylla lauantaina. Voitto on hänen vuoden 3: s, 1: s voitto Poconossa ja uran 52: s voitto.
#11-Hamlin sijoittui 2: nneksi seuraavina seiväshyppääjä #10-Almirola, #95-Bell, #18-Busch, #19-Truex, Jr., #14-Bowyer, #34-McDowell, #2-Keselowski ja #17-Buescher.
Harvick nousi ensimmäistä kertaa johtoon, kun kierrosta oli jäljellä 17 kierrosta, eikä menettänyt johtoasemaa kertaakaan.
kilpailu alkoi lähes tunnin myöhässä sateen viivästyttyä.
etapin 1 voitti # 22-Logano. Etapin 2 voitti #10-Almirola.
kahdeksan ajajan joukossa oli 10 johtomuutosta ja 6 varoitusta 21 keltaisen lipun kierroksella.
kilpailun keskinopeus oli: 134,467 mph.
Katso kilpailun yksityiskohdat osoitteessa: kilpailun tulokset, Kuljettajapisteet sijoitukset, omistajan pisteet sijoitukset, kumulatiivinen raportti, Rangaistusraportti.

Race Fast Facts – Pocono:
Kevin Harvick voitti 39.vuosittaisen Pocono Organics 325-kilpailun yhdessä Rodale Instituten kanssa, 52. voittonsa 696 Cup-sarjan kilpailussa.
Tämä on hänen kolmas voittonsa ja 11: s top-10-sijoitus vuonna 2020.
Tämä on hänen ensimmäinen voittonsa ja 19: s top-10-sijoitus 39 kilpailussa Pocono Racewaylla.
Denny Hamlin (toinen) sijoittui 19: nneksi Pocono Racewaylla ajetussa 29 kilpailussa top-10: nneksi. Se on hänen yhdeksäs top10-sijoituksensa vuonna 2020.
Aric Almirola (kolmas) saavutti kolmannen top-10-sijoituksensa 16 kilpailussa Pocono Racewaylla.
Christopher Bell (neljäs) oli eniten maaleja tehnyt tulokas.
Kevin Harvick johtaa pistepörssiä 29 pisteellä ohi Ryan Blaneyn.