kaikkien aikojen parhaat Orlando Magicin valmentajat, rankattu

Orlando Magicin yleisennätys on 1 188-1 289 sen jälkeen, kun se liittyi NBA: han vuonna 1989. Joukkue on päässyt pudotuspeleihin 15 kertaa, mutta ei ole pystynyt nappaamaan mestaruutta, vaikka on pelannut kahdessa finaalissa.

jotkut NBA-historian parhaista pelaajista ja valmentajista ovat kuuluneet taikurin organisaatioon. Tässä jutussa tutustumme Orlandon seurahistorian parhaisiin valmentajiin.

3. Doc Rivers

Rivers valmensi taikaa viiden kauden ajan. Hän voitti 171 ottelua runkosarjassa ja viisi pudotuspeleissä.

Orlando pääsi pudotuspeleihin kolme kertaa Riversin alaisuudessa, mutta ei päässyt kertaakaan ensimmäistä kierrosta pidemmälle.

Riversin 171 runkosarjavoittoa on hyvä sijoitus seurahistorian kolmanneksi. Hän on myös kolmas kaikkien aikojen postseason voittaa Listan Magic päävalmentajat.

2. Stan Van Gundy

Van Gundy ja Dwight Howard johdattivat Taian vuoden 2009 finaaleihin, joissa joukkue hävisi lopulta Kobe Bryantille ja Los Angeles Lakersille viidessä ottelussa. Se on viimeinen finaaleihin päässyt Taikajoukkue.

Van Gundy voitti Taikuruuden aikana yhteensä 259 runkosarjaottelua. Hän on toinen franchise historiassa voittaa ja ensimmäinen voittoprosentti. Taika meni Stanin johdolla runkosarjassa 259-135.

Van Gundy onnistui taikuudella nappaamaan 31 postseason-voittoa. Hän on myös franchise-historian ensimmäinen siinä kategoriassa.

1. Brian Hill

Hill valmensi seuraa kuusi vuotta. Orlando selviytyi pudotuspeleihin neljänä vuonna ja ylsi vuonna 1995 NBA: n finaaleihin. Taika jäi kuitenkin Houston Rocketsin jalkoihin.

Hill päätyi voittamaan 267 ottelua Taian kanssa, mikä teki hänestä seurahistorian voittoisimman päävalmentajan. Hänen 18 playoff-voittoaan oikeuttavat kakkossijaan.

seuran nykyinen päävalmentaja on Steve Clifford. Hän luotsasi Orlandon viime kaudella pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2012, joka oli Howardin kauden viimeinen kausi. Taika hävisi Toronto Raptors viisi peliä huolimatta voittaa Game 1 ylös Kanadassa.

ennen kauden 2019-20 keskeytymistä Clifford ja Orlando olivat Itäisen Konferenssin sijoituksissa kahdeksannella sijalla ennätyksellisesti 30-35. Clifford on voittanut tähän mennessä 72 ottelua.