England 18-7 Ireland: Defensieve masterclass zeehonden Herfst Nations Cup te winnen

Jonny Kan scoorde twee sensationele eerste helft probeert voor Engeland als ze bleken te sterk voor Ierland opnieuw

Een defensieve masterclass en Jonny Kan de briljante afwerking geholpen Engeland cruise langs een bodemloze Ierland 18-7 op een kale Twickenham in de Herfst in de Nations Cup.

of het nu bij de lineout, pech of in het algemeen spel was, de Engelse verdediging was veel te sterk voor Ierland, omdat het keer op keer fouten en omzet van de bezoekers dwong.

Wing mag twee pogingen in de openingsperiode noteerden, terwijl schipper Owen Farrell twee strafpunten en een conversie in de overwinning toevoegde, waardoor Engeland bovenaan de groep A.

• Jones: Engeland domineerde fysiek
  • : Ierland, die een late troost scoorde via Jacob Stockdale, had veel bezoeken aan de England 22, maar hun line-out werkte herhaaldelijk niet, terwijl ze stevig-en kritisch-op de tweede plaats stonden in de pech en in het contactgebied.

FT bij Twickenham en we krijgen de overwinning!twee pogingen van @J0nnyMay genoeg om ons voorbij Ierland te zien in onze tweede Quilter International als onderdeel van de Autumn Nations Cup. #ENGvIRE # QuilterInternational #AutumnNationsCup pic.Twitter.com/O4O90klT6A

— Engeland Rugby (@EnglandRugby) 21 November, 2020

De lineout en de verdeling bleek belangrijkste slagvelden op zaterdag in de Test, Ierland het tweede beste door een aanzienlijke marge in zowel's Test, with Ireland second best by a considerable margin in both

De lineout en de verdeling bleek belangrijkste slagvelden op zaterdag in de Test, met Ierland tweede beste door een aanzienlijke marge in zowel

Schoppen bleek de orde van de dag in de opening van de uitwisseling als beide partijen betrokken in een tactisch gevecht met de laars. Ierland begon veelbelovend toen Keith Earls claimde een hoge bal, maar toen goed geplaatst op de cusp van Engeland 22, Ross Byrne in een slechte trap van de hand in de greep van Elliot Daly, het verlichten van alle druk.de eerste penalty ging Engeland ‘ s manier bij de ruck op acht minuten, waardoor ze in de helft van Ierland voor vrijwel de eerste keer, maar een Ben Youngs quick-tap penalty in hun volgende periode van de aanval zag hen voorbij de eerste kans om te schoppen voor punten.Back-to – back Ierland fouten nodigden Engeland snel genoeg terug in hun helft, echter, als een Ronan Kelleher crooked lineout halverwege gooien, Earls kloppen op na een tap tackle binnen zijn eigen helft en Engeland scrum penalty zetten Andy Farrell ‘ s kosten onder enorme druk.

een andere straf tegen Ierland – dit keer op de maul-resulteerde in een Engeland-line-out van vijf meter, van waaruit de eerste poging van de Test arriveerde. Hoewel de bal werd gemorst in de maul, een goed uitgevoerde Farrell cross-field trap op penalty voordeel zaag kan uitstekend stijgen boven Hugo Keenan te scoren op 17 minuten.

Mei deed het uitstekend naar de toren over Hugo Keenan in de lucht voor de opening proberen

Engeland vieren de opening probeer op een verlaten Twickenham's opening try at a deserted Twickenham

Engeland vieren de opening probeer op een verlaten Twickenham

blokkeren van Een regel die volgt op de restart op wing James Lowe van Engeland gaf Ierland een lineout in de home side ’s 22 en een grote opening, maar een andere Kelleher lineout mis-throw zou eigenlijk resulteren in Engeland’ s tweede score.Engeland ging van 22 tot en met mei tegen, die veel tempo en elusie toonde om langs het centrum van Chris Farrell te breken, twee keer te trappen, Jamison Gibson-Park (en alle anderen) fenomenaal te overtreffen en vijf minuten na zijn eerste poging te duiken.

Kan de tweede poging was een geweldige inspanning die begon vanuit zijn eigen 22's second try was a sensational effort which started from within his own 22

Kan de tweede poging was een geweldige inspanning die begon vanuit zijn eigen 22

Ierland bleef om te bewijzen dat de architecten van hun eigen ondergang als de helft droeg op, als drie opeenvolgende stimuleren van aanslagen in Engeland op 22 resulteerde in omzet.een vijf meter lange Ierse line-out werd verloren toen Maro Itoje opkwam om vakkundig de bal van James Ryan te stelen, voordat Earls vier minuten later het dichtst bij het scoren kwam toen hij binnen enkele centimeters van de try-line kwam, alleen voor Billy Vunipola om vervolgens een enorme omzet te winnen om de Ierse aanval te onderdrukken.drie minuten later herhaalde Engeland de truc toen Gibson-Park de verkeerde beslissing nam om te snipen terwijl hij geïsoleerd was, en Tom Curry de bal overstak om de beslissing te winnen.vijf minuten na het einde van de helft, verdiende Ierland zelf een cruciale omzet diep in hun eigen helft, toen Peter O ‘ Mahony erin slaagde om door een Engelse maul te vechten om de bal onspeelbaar te maken.Ierland overleefde een TMO-recensie kort daarna voor een mogelijke Sam Underhill try, toen hij Gibson-Park uitkleedde op de Ierse try-line voordat hij stootte, maar dit illegaal had gedaan nadat hij de scrum-helft om de nek had gespeeld.

Sam Underhill dacht dat hij misschien meer dan voor een derde Engeland eerste helft proberen, maar hij had gedaan illegaal

Dat links de score 12-0 op het einde, en hoewel Ierland begon de tweede periode op de front-voet, lock Quinn Roux gaf een onnodige boete voor het trekken van Curry en weer de bal. Farrell maakte geen fout om de voorsprong van Engeland uit te rekken tot meer dan twee scores.een andere Farrell penalty op 52 minuten, nadat de Ierse schipper Ryan binnen zijn eigen helft uit de voeten ging bij de ruck, zag het Engeland voordeel uitgerekt tot een onoverkomelijke 18-0.

Owen Farrell 's two penalty' s early into the second half killed the Test as a contest's two penalties early into the second half killed the Test as a contest
    net voorbij het uur liet Ierland weer een line-out van vijf meter voorbij gaan, want nadat een maul-drive aan dek ging, zagen verschillende fasen van bezit Engeland ‘ s resolute verdediging standhouden, voordat itoje een onbetaalbare breakdown turnover produceerde.met nog 12 minuten te gaan, had Ierland De Engeland try-line moeten doorbreken toen centre Farrell zich vastklampte aan een Byrne grubber kick op penalty voordeel, maar een verbazingwekkende verdediging van de tegenpartij Henry Slade hield hem omhoog in-goal.

telkens opnieuw, Engeland afgestoten Ierland aanvallen met cruciale verdeling steelt

Tijd en weer, Engeland afgestoten Ierland aanvallen met cruciale verdeling steelt

In de volgende fase van het spel, Ierland gemorste de bal weer uit een vijf meter lineout voor vervanging Ben Earl won een uitsplitsing straf.Replacement Stockdale registreerde Ierland pas laat op het scorebord, met een sterke afwerking na een slimme Billy Burns-chip in de achterhoede.

Jacob Stockdale wel te krijgen dan voor een late Ierland proberen te zorgen dat de bezoekers waren niet nilled

Jacob Stockdale wel te krijgen dan voor een late Ierland proberen, het waarborgen van de bezoekers waren niet nilled

Misschien wel passend, de wedstrijd is gesloten na nog een andere Ierland lineout fout – hun zesde in totaal – als vervanging Rob Haring omver.Engeland zal volgende week het opnemen tegen Wales in Llanelli, terwijl Ierland Georgia welkom heet in het Aviva Stadium in Dublin.

Reaction

1:01
    Eddie Jones zegt dat zijn Engeland kant beheerste het spel in de overwinning tegen Ierland en was vol lof over dubbele proberen scorer Mag

1:03
    Ierland coach Andy Farrell zegt dat de nederlaag naar Engeland was een leerzame ervaring en dat de twee partijen zijn op verschillende reizen die op dit moment