NASCAR Cup Series Pocono Races Page

Denny Hamlin wint tweede etappe van de historische NASCAR Cup doubleheader: Denny Hamlin draaide zondag de rollen om van Kevin Harvick op de Pocono Raceway. Door op oude banden te blijven en een voorsprong op te bouwen terwijl Harvick laat in de Pocono 350 tegen het verkeer vocht, won Hamlin de tweede race van de historische NASCAR Cup Series doubleheader met 3.068 seconden boven Harvick, waarmee hij de eindvolgorde van de twee coureurs van een dag eerder omdraaide. Voor het eerst in zijn geschiedenis, NASCAR liep twee Cup-evenementen op hetzelfde weekend op hetzelfde circuit.(6-28-2020)

Sunday Paint Schemes

#11-Denny Hamlin won de Pocono 350 NASCAR Cup Series race op de Pocono Raceway op zondag. De overwinning is zijn 4e van het jaar, 6e overwinning op Pocono en 41e carrière te winnen.# 4-Harvick eindigde tweede, gevolgd door #20-Jones, #9-Elliott, #10-Almirola, #21-DiBenedetto, #24-Byron, #14-Bowyer, #88-Bowman, en #19-Truex Jr.het begin van de wedstrijd werd met iets meer dan 30 minuten vertraagd door bliksem in het gebied vlak voor de start. De regen viel toen in Ronde 5, wat leidde tot een rode vlag van bijna een uur voordat de race kon worden hervat.Pole sitter # 37-Preece moest de race achterop starten vanwege een motorwissel. Hij werd 25e.de eerste etappe werd gewonnen door #1-Busch. De tweede etappe werd gewonnen door # 2-Keselowski.
er waren 12 lead veranderingen onder 8 coureurs en 8 waarschuwingen voor 32 gele vlag ronden.de gemiddelde snelheid van de race was 122.879 mph.
zie de details van de race op: uitslag van de Race, punten voor de coureurs, punten voor de eigenaars, cumulatief rapport, Strafrapport.

Race Fast Facts-Pocono:Denny Hamlin won de 47e jaarlijkse Pocono 350, zijn 41e overwinning in de 520 Cup Series.dit is zijn vierde overwinning en negende top-10 finish in 2020.dit is zijn zesde overwinning en 19e top-10 finish in 29 races op Pocono Raceway.Kevin Harvick (tweede) plaatste zijn 19e top-10-finish in 39 races op de Pocono Raceway. Het is zijn 11e top 10 finish in 2020.Erik Jones (derde) plaatste zijn zesde top-10-finish in zeven races op de Pocono Raceway.Cole Custer (17de) was de hoogst geëindigde rookie.Kevin Harvick leidt het puntenklassement met 52 punten boven Ryan Blaney.

19) #47-Ricky Stenhouse, Jr., 311, -270
20) #17-Chris Buescher, 298, -283 standen.

Auto ‘ s naar achteren: #00-Houff (backup car), #20-Jones (backup car), #8-Reddick (backup car), #88-Bowman (backup car), #22-Logano (backup car),#9-Elliott (transmission change), #78-McLeod (transmission change), #24-Byron(engine change), #37-Preece (engine change) gemaakt.winnaar zaterdag # 4-Harvick koos voor pit stall 2.de tweede plaats van zaterdag, # 11-Hamlin pakte de 31 stand, met een opening ervoor.
selecties waren gebaseerd op de finish van de race op zaterdag.
Zie alle pit keuzes op Pit Stall grafiek.(6-28-2020)

#37-Ryan Preece zal van start gaan vanaf de pole voor de Pocono 350 NASCAR Cup Series race op de Pocono Raceway op zondag.# 3-Dillon begint als tweede, gevolgd door #1-Busch, # 47-Stenhouse, Jr., #41-Custer, #6-Newman, #24-Byron, #21-DiBenedetto, #12-Blaney, en #42-Kenseth.de line-up was gebaseerd op de finish van de race van zaterdag. De top 20 finishers werden omgekeerd. Alle andere coureurs starten in hun eindpositie.
zie de complete Pocono Organics 350 Starting Lineup.(6-27-2020)

Sunday Crew Rosters

Kevin Harvick houdt Denny Hamlin voor de eerste Pocono-overwinning: met een pitstop met twee banden met nog 36 ronden te gaan, hield Kevin Harvick het opladen van Denny Hamlin over de laatste green-flag-run tegen om voor het eerst te winnen op de Pocono Raceway. Harvick kwam over de finish in de Pocono Organics 325 van zaterdag .761 seconden voor Hamlin om zijn derde overwinning van het seizoen te plaatsen – koppelverkoop Hamlin voor de NASCAR Cup Series lead-en de 52e van zijn carrière, 12e meest All-time.(6-27-2020)

Saturday Paint Schemes

#4-Kevin Harvick won de Pocono Organics 325 NASCAR Cup Series race op de Pocono Raceway op zaterdag. De overwinning is zijn 3e van het jaar, 1e overwinning op Pocono en 52e carrière overwinning.# 11-Hamlin werd tweede, gevolgd door pole sitter #10-Almirola, #95-Bell, #18-Busch, #19-Truex, Jr., #14-Bowyer, #34-McDowell, #2-Keselowski en #17-Buescher.Harvick nam voor het eerst de leiding met nog 17 ronden te gaan en verloor nooit de leiding.de race begon bijna een uur te laat na vertraging door regen.de eerste etappe werd gewonnen door # 22-Logano. De tweede etappe werd gewonnen door # 10-Almirola.er waren 10 veranderingen in de voorsprong onder 8 coureurs en 6 waarschuwingen voor 21 gele vlag ronden.de gemiddelde snelheid van de race was 134,467 mph.
zie de details van de race op: uitslag van de Race, Driver punts standen, eigenaar punten standen, cumulatief rapport, Strafrapport.Kevin Harvick won de 39e jaarlijkse Pocono Organics 325 in samenwerking met Rodale Institute, zijn 52e overwinning in 696 Cup Series races.dit is zijn derde overwinning en 11e top-10 finish in 2020.dit is zijn eerste overwinning en 19de top-10 finish in 39 races op Pocono Raceway.Denny Hamlin (tweede) plaatste zijn 19e top-10-finish in 29 races op de Pocono Raceway. Het is zijn negende top10 finish in 2020.Aric Almirola (derde) plaatste zijn derde top-10-finish in 16 races op de Pocono Raceway.Christopher Bell (vierde) was de hoogste finisher.Kevin Harvick leidt het puntenklassement met 29 punten boven Ryan Blaney.

20) # 47-Ricky Stenhouse, Jr., 283, -251
zaterdag: # 15-Poole (tweemaal mislukte pre-race inspectie), # 7-Bilicki (niet goedgekeurde aanpassingen)

Saturday Crew Rosters

Pit Stall selecties: de selecties van pit stalls voor de Pocono Organics 325 NASCAR Cup Series race op Pocono Racewa zijn gemaakt.Talladega winnaar # 12-Blaney koos Pit stall 1.Talladega finisher # 47-Stenhouse pakte de 19e stal, met een opening ervoor.
Zie alle pit keuzes op Pit Stall grafiek.(6-24-2020)

#10-Almirola start vanaf de pole voor de Pocono Organics 325 NASCAR Cup Series race op de Pocono Raceway. # 12-Blaney start als tweede, gevolgd door #11-Hamlin, #18-Busch, #9-Elliott, #22-Logano, #1-Busch, #2-Keselowski, #4-Harvick en # 88-Bowman.
De line-up werd ingesteld door willekeurige draw gebaseerd op eigenaarspunten.
zie de complete Pocono Organics 325 Starting Lineup.(6-25-2020)

Goodyear Tire Notes

De inschrijflijsten voor de Pocono Organics 325 en Pocono 350 NASCAR Cup Series races op de Pocono Raceway zijn geplaatst, 40 teams/coureurs staan op de lijst.dezelfde coureurs doen mee aan beide races: #7-Bilicki, # 27-Yley, #51-Gase, #53-Smithley, #66-Hill, #77-Davison, #78-McLeod.sinds er 40 Auto ‘ s zijn ingeschreven, zullen alle coureurs racen.
zie de volledige ingangslijsten: zaterdag ingangslijst, zondag ingangslijst.

enkele logistieke notities over het Pocono doubleheader weekend:

• Teams zullen beide dagen dezelfde auto gebruiken. Als een team naar een back-up auto moet voor zondag, zullen ze aan de achterkant starten voor die race.
  • de opstelling voor de race van zaterdag wordt ingesteld op basis van willekeurige loting door eigenaarspunten (net als eerdere races dit jaar zijn geweest).de pitstallen op zaterdag zijn gebaseerd op de finish van Talladega.de pit stalls van zondag zijn gebaseerd op de finish van de race van zaterdag.de line-up van Sunday is gebaseerd op de finish van de race op zaterdag. De top 20 coureurs op zaterdag worden omgekeerd voor de start van zondag. Coureurs die op zaterdag 21-40 finishen starten in die positie voor zondag.